Bucurestiul romantic

Bucurestiul, oras vechi si capitala a Romaniei, este un loc cu adevarat minunat, in care poti petrece clipe de vis alaturi de persoana pe care o iubesti. Indiferent ca esti un turist sosit recent in Bucuresti sau ca locuiesti de ceva vreme, randurile ce urmeaza iti sunt destinate in totalitate. Daca esti interesat de sapte dintre cele mai romantice locuri din oras, dedica acestui articol cateva minute din timpul tau.
Bucharest.jpg
Unul dintre aceste locuri este Parcul Cismigiu unde te poti plimba relaxat, impreuna cu persoana iubita, departe de toate grijile si stresul de zi cu zi. Fiind unul dintre cele mai vechi parcuri din toata tara, Parcul Cismigiu ofera o sumedenie de lucruri de facut tuturor celor care sunt dispusi sa renunte la rutina pentru putin timp, iar un exemplu potrivit este o plimbare cu hidrobicicleta ori cu barca.

Cu toate ca Arcul de Triumf nu este deschis in permanenta pentru publicul larg, aceasta ramane unul dintre locurile romantice din capitala. Cateva clipe petrecute aici alaturi de persoana pe care o iubesti iti vor ramane intiparite in memorie pentru totdeauna. Unde mai pui la socoteala si faptul ca de fiecare data cand vei da cu ochii de aceasta minunatie arhitecturala vei retrai intocmai fiecare clipa?

Inainte de a face o plimbare romantica poti viziona un film la unul din cinematografele existente in Bucuresti. Aici ruleaza in fiecare zi adevarate capodopere pe care cu siguranta merita sa le vezi imediat ce au aparut. Clasica intalnire la film, rar da gres, deoarece dupa vei putea discuta pe marginea acestuia la o plimbare prin parc.

Cafenele intime din orasul adesea numit si micul Paris reprezinta, fara indoiala, un loc in care ai vrea sa-ti petreci o buna parte din zi. Primitoare, confortabile si cochete, acestea iti ofera o stranie senzatie ca nimeni si nimic nu te poate afecta, ba dimpotriva tu esti martor la tot ceea ce se intampla in jurul tau. Daca vei petrece aceste minunate clipe impreuna cu persoana pe care o iubesti atunci timpul va zbura, efectiv! De asemenea, acestea sunt locul ideal si pentru o prima intalnire.

Locurile aflate la mare inaltime deasupra orasului sau cele care iti ofera o priveliste panoramica, au fost preferate intotdeauna de indragostiti, astfel ca este obligatoriu sa-ti aduc aminte despre Sky Tower, o inalta si impunatoare cladire de unde poti admira un peisaj uimitor.

In incheiere as mai vrea sa amintesc ca nu degeaba se spune ca dragostea trece prin stomac. Tot in categoria locurilor romantice din Bucuresti merita sa mentionam si restaurantele care mai de care mai pretentioase unde poti servi o cina sau un pranz pe care ti-l vei aminti multa vreme de acum inainte. Ce poate fi mai rafinat si elegant decat o companie placuta si o masa gustoasa intr-o atmosfera de vis?
mancarebuna.jpg
Bineinteles ca lista este mult mai mare, acestea fiind doar cateva dintre cele mai interesante locatii din Bucuresti unde iti poti petrece o dupa-amiaza de neuitat alaturi de persoana iubita sau chiar o prima intalnire pe care ti-o vei aminti cu placere intotdeauna.

 
0
Kudos
 
0
Kudos

Now read this

Ultimul weekend in care puteti lua Bucurestiul la pas ghidat

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN) organizeaza in acest weekend ultimele 2 tururi pietonale ghidate in Bucuresti, avand ca punct de intalnire si plecare Ateneul Roman. Sambata, la 11 :00 sau duminica, la 18... Continue →